İZMİR / URLA - Asiye Hüseyin Akyüz Bilim Ortaokulu

Nis

Öğrencilerimiz okul bahçemizdeki serada sürdürdükleri gül bahçesi projesi için çalışmaya devam ediyor.Seramızı ve okul bahçesini güzelleştirmeyi amaçlayan projemizde öğrencilerimiz etkin olarak çalışmayı sürdürüyorlar.

Nis

Görsel Sanatlar Dersinde 5. sınıf öğrencilerimiz mozaik çalışması için ön hazırlık yaparak tuz seramiği hazırladılar.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları ilçe  turnuvasında 1.olan 7B sınıfı öğrencisi Ayça Gürbüz ile 4A sınıfı öğrencisi Sadem Atik, 04/04/2023 tarihinde yapılacak olan İl Turnuvasında ilçemizi temsil edeceklerdir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

18 Mart Şehitler Günü için okulumuz konferans salonunda tören .Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla andık.

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası okulda sürdürülen etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmenleri Melek Serttaş ve Nihan Akcan Kılıç tarafından 4. ve 5. sınıf öğrencileriyle "Save Nature Save Future" (Doğayı Koru Geleceği Koru) konulu etwinning projesi yürütülmektedir.

Mrt

Fen ve Teknoloji dersinde 6. sınıf öğrencilerimiz okul bahçemizde bulunan serada ders öğretmeni Nilay DALKILIÇ rehberliğinde ceviz çimlendirme çalışması yaptılar

Mrt

Okulumuz öğrencileri okul bahçemizde bulunan seramızı düzenlediler ve temizlediler.Fen ve Teknoloji Dersi öğretmeni Nilay DALKILINÇ rehberliğinde öğrencilerimiz gül bahçesi projesi için serayı hazırladılar.

Şbt

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri 27.02.2023 tarihinde Bilimsev Koleji evsahipliğindeki atölye çalışmalarına katıldılar

Şbt

Okulumuz 5. sınıf öğrencileri Bilimsev Koleji'nin düzenlemiş oldukları Astronomi ve Fosil Atölyelerine katılarak çalışma yaptılar.

Ock

Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlk/Ortaokulu öğretmenlerimizden Bekir Balkır AĞAPINAR emeklilik dilekçesini verdi.Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür eder,hayatında başarılar dileriz.

Ock

Eğitimci yazar Ahmet Şerif İZGÖREN okulumuzu ziyaret ederek kendi hayatındaki deneyim ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.Ünlü yazar keyifli sohbeti ve üslubuyla öğrencilerimizin büyük beğenisini topladı.

Ock

Urla İlçesinde 80. YılGazi Ortaokulu binasında gerçekleştirilen Akıl Zeka Oyunları turnuvalarında okulumuz ilkokul öğrencileri 3,ortaokul öğrencileri 4 madalya kazanarak toplamda 7 madalyanın sahibi oldular.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Urla İlçesinde düzenlenen Akıl Zeka Oyunları turnuvasında okulumuz ilkokul grubu yarıştı ve öğrencilerimiz dereceye girdiler Öğrencilerimizi ve eğitmenlerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Ara

Asiye Hüseyin Akyüz Bilim Ortaokulu bahçesinde okulumuzun tüm öğrencilerine tenefüste sıcak çikolata ve kurabiye ikramı yapıldı.Okul olarak 2023 yılına "Merhaba" dedik.