İZMİR / URLA - Asiye Hüseyin Akyüz Bilim Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında,vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.Çanakkale'nin geçilemeyeceğini Türk Milletinin esir edilemeyeceğinin tüm dünyaya haykırıldığı gündür.Biz de okul olarak bu günü okul bahçemizde yaptığımız törenle kutladık.

Mrt

Bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman heryerde gururla okuduğumuz İstiklal Marşımızın bağımsızlık sembolü olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünde hazırladığımız programla bu günü kutladık,Mehmet Akif ERSOY'u saygıyla andık.

Mrt

Akıl Zeka Sporları ve Oyunları Konfedarasyonunun düzenlemiş olduğu akıl İzmir ili akıl zeka oyunları turnuvası Ödemişte 09.03.2024-10.03.2024 tarihlerinde gerrçekleşen akıl zeka oyunları il turnuvasında okulumuz öğretmenlerinden Yasemin DEVECİ mangala kategorisinde il 1. si,Selda SUNGUN ATİK reversi kategorisinde il 3. sü olarak yarışmayı tamamladılar.

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ersoy TUNUS rehberliğinde ve 6/A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı program ve sinevizyon gösterisi ile okulumuz konferans salonunda kutlandı.

Mrt

Okulumuzda Deprem Tahliye Tatbikatı yaparak bir deprem anında nasıl davranılması gerektiği konusunda öğrenci ve öğretmenlerimizin farkındalığını artırdık.

Mrt

İZOP Urla İlçe Akıl ve Zeka Oyunları turnuvalarında öğrencilerimiz yarıştıkları tüm kategorilerde madalya alarak turnuvayı tamamladılar.Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Enerji Verimliliği Haftasında https://www.enerji.gov.tr/enerji-verimliligi sayfasındaki kamu spotlarını öğrencilerle beraber izledik.Kaynaklarımızı verimli kullanmak üzerine konuştuk.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr.Ömer Yahşi'nin öğrencilerimize yarıyıl tatili hediyesi olarak hazırlanan Etkileşimli Dijital Dergi İzmir Çocuk 2. sayısıyla yayında!

Ock

Karne haftası etkinliklerimiz devam ediyor.7A ve 7B sınıfı öğrencilerimizden oluşturulan ekipler bilgi yarışmasında hem yarıştılar hem de eğlendiler.

Ock

"Karne Haftası Etkinlileri" kapsamında okulumuzda film saati yaptık.Öğrencilerimizle "Sevginin Gücü" isimli filmi izledik.

Ock

"Karne Haftası Etkinlikleri" kapsamında okulumuzda kermes düzenledik.

Ock

"Karne HaftasıEtkinlikleri" kapsamında okulumuzda tüm sınıflar 4. ders saatinde kitap okudular.

Ock

Teknoloji Tasarım Dersi öğretmenimiz Fatma ERKASAP rehberliğinde hayallerindeki inavasyon projelerinin taslaklarını öğrencilerimiz panolara asarak sergilediler.

Ock

"Karne Haftası Etkinlikleri "kapsamında 16.01.2024 tarihinde Yaşamca Psikoloji Merkezi'nden Klinik Psikolog Ezgi GÖZEGİR okulumuza gelerek konferans salonunda öğrencilerimize "Akran Zorbalığı"  konusunda seminer verdi.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri için dönem sonu faliyetleri kapsamında okulumuzda akıl zeka oyunları turnuvası düzenlendi.